JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dilluns, 11 de novembre del 2013

ANANT PUJANT I ANANT MIRANT...

Cada any intentem donar un aire diferent a l'exposició i aquesta vegada vam decorar les escales de l'abadia començant amb un rentamans de ferro amb setra de pedra i una preciosa tovallola de fil amb puntilla de ganxet.

La primera labor que vam posar va ser la vidriera dels tulipans que vam fer en els nostres inicis. Molt laboriosa però molt bonica!

Unes "carretes" o caminadors de fusta molt antics que va restaurar la Bea i el coixí de la Carme. Una magnífica combinació per decorar un raconet...
El coixí d'aplicacions de la Teresina. Quedava preciós dins la panera...

Una visió de l'escala. Una inundació de colors....

El "mistery", potser la labor preferida. Complicada de fer però el resultat és molt bonic...

El quilt de la Carme amb la sumbonette al mig. Molt bonic!

La colxa de la Carme. Una veritable obra d'art feta amb log cavin combinat amb colors clars i foscos i un bloc central amb un cor i una rosa. Un disseny que va pensar ella mateixa i li va quedar així de bé. M'encanta!