JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dilluns, 21 de gener del 2013

SANT ANTONI A PRAT... UN BÉ DE DÉU!

Com cada any, "les cabòries" vam preparar un obsequi  per portar a l'ofrena de Sant Antoni. Vam fer aquest coixí-manta i la veritat és que ens va agradar molt la combinació amb la manta lila i granat. El vam fer amb molta il·lusió i va aconseguir un molt bon preu!
Tota la gent, com cada any, es va entusiasmar per portar presents a la subasta. Les xiques de la junta de l'Associació de Dones ho van disposar en paneres i plàteres i ho van embolicar i de veritat que feia un pam de goig.

Cadascú prepara allò que li queda millor : trufes amb mistela, bombons, pastissos de fabiola amb xocolata,...

La varietat d'obsequis cada any és més gran: un coc ràpid, coques de crema, de fruits secs, de pinya, ous, casquetes, braços de fabiola, oli de casa, polvorons, lots de vi ecològic, un lot de productes de "Carícies d'oli"...

Plàteres de pastes variades amb aiguardent o vi de la comarca...

Paneres de llonganissa seca, sobrassada, botifarra, vi,  torrons, mel, préssec,... 
 
A la taula no hi faltava res...

...de res!
La subasta va ser un èxit. Es van aconseguir gairebé 800€! "Sant Antoni mos aguardo!