JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

divendres, 9 de març del 2012

LES NOSTRES COMPRES!!!!

... i aquí teniu les nostres compres a Creativa, aquesta vegada van ser de lo més variades: per una banda no poden faltar les robes (és una temptació!) d'estampats petits i que van bé en tot, i de l'altra les darreres novetats. Ens vam comprar unes robes per fer bolsos molt originals, una és plastificada amb portades de revistes de moda per l'estiu i l'altra semblant al lli amb motius de retalls de diaris. Esteu atents que veureu els resultats!

També ens ve agafar la dèria del paper, n'hi havia tant!. Van decidir folrar unes caixetes de fusta que tenim amb papers de motius "retro" i també tovallons de paper. A Saragossa ens van dir que era molt fàcil i ens vam comprar una mica de tot, ja us ho contarem....!!!!!!!!!!!