JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dilluns, 17 d’octubre del 2011

ENTREU I MIREU....


Com cada any hem preparat amb il·lusió l'exposició de manualitats. Aquesta vegada el tema de l'exposició d'objectes i eines antigues estava dedicat al racó del foc. Com sempre vam penjar a la fatxada la pancarta que ho anunciava.

La pancarta la vam fer fa molt anys perquè es pogués veure de tot arreu i per això la seva mida és considerable. Esta feta amb patchwork, era com un presagi que ens hi enganxaríem?

Vam retallar i cosir les lletres i a més a més una nina sumbonnet amb trena inclosa. La veritat és que mai havíem fet patchwork ni sabíem el que era però se'ns va ocórrer aquesta idea perquè fos una cosa que no calgués fer cada any.


Això és el que es veia des de la porta d'entrada. Al fons el racó del foc amb la pastera, la cuina econòmica,... i davant la taula de la sala parada per fer el dinar de festes.




Amb aquesta visió general us podeu fer la idea del que hi havia. Més endavant anirem mostrant tots els detalls, però la veritat és que feia molt de goig!