JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dilluns, 12 de setembre del 2011

TEULES PINTADES


Aquest estiu l'Associació de dones del poble ens va organitzar un curset de pintar teules. Es podien escollir un gran nombre de dibuixos i motius, i la Neus ens va portar diverses teules ja pintades que eren molt boniques. Nosaltres de seguida vam posar en marxa les nostres cabòries i a mi em va fer molta il·lusió posar-hi el nom de casa i penjar-la a la porta.


Com que casa nostra es diu ""Ca paleta" per l'ofici que feien els homes de la familia, vaig pensar posar-hi un detall que hi fes referència. Després de molt buscar vaig trobar, per supost a Internet, una vasieta de fusta com les de mon iaio. El de dins és sal grossa enganxada amb cola per donar-li una mica de relleu.

M'agrada com ha quedat a la fatxada de casa!

Aquesta era una de les propostes de la Neus, fer un raïm amb avellanes enganxades i dibuixar-hi un pàmpol. La Rosa (de Paleta) va triar fer aqueta i li va quedar molt bé!

Detall del raïm,... super original!!!!

La teula de la Carme li va quedar molt bé, aquest ram de flors va requerir paciència i gràcia perquè té moltes variacions de colors.

Detall central de la teula

Una de les flors amb diferents matisos de blau.

Una ruella realment xula!
Aqui ens veieu totes atrafegades amb les nostres teules!!!!

Aquestes teules les va fer la Gemma i també li van quedar guapissimes!!!!!!

1 comentari:

1a mica de tot ha dit...

Quina pintura vau utilitzar? I a l'acabar vau posar vernís fixador? Gràcies i felicitats per les teules