JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dijous, 29 de setembre del 2011

SENSE PARAR NI UN MINUT.....

 No podem para ni un minut perquè la festa de l'aiguardent ja està aquí!. La idea inicial es va fent realitat i estem recollint molt objectes antics que, després de netejar-los, formaran part d'un moment del passat. Volem aconseguir que la gent en entrar a la sala recordi aquell temps en que la família sense estava al voltant del foc.


En la visita al passat no poden faltar els tupins a la vora del fumeral, però cal que estiguin ben nets i la nostra amiga a sigut la "Karcher" del tio Pepito.

Gerretes del tocino, ares de la farina, balances, olles de fang,...tot net i polit!

El petits detalls són molt importants en totes les exposicions i la diversitat d'objectes curiosos és imprescindible: foguerills, banquets, penjadors,...

Aquests gerrets petits s'utilitzaven per posar oli, un d'ells es va cremar i no està en gaire bon estat però és tant curiós que formarà part de l'ambient.

Quins bons records del temps el mandongo amb les màquines de fer botifarres de ceba, d'arròs, de carn,.... i els diversos rivells, tant iguals i tant diferents.


Els carratellets d'anar al defora, estufes, ... el carrer ple de coses exposades al sol per eixugar-se...


 Bé a la feina amb alegria i sobretot moltes cabòries!!!!!!