JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dimecres, 21 de setembre del 2011

PREPARANT L'EXPOSICIÓ...

Ja ha passat un any!!!! Sense adonar-nos-en ja tornem a portar les cabòries de l'exposició de la 10ª Festa  de l'Aiguardent. Aquest any hem pensat en dedicar-la al foc d'abans, a aquell racó de casa que ho arrecerava tot i on tothom hi feia cap. Estem ja fent anar la imaginació a tope per poder reunir el màxim d'objectes relacionats amb "els escuradors" , els focs, les taules, els mandongos,... Ja hem començat a recollir coses, alguns estris els hem tingut de netejar, pintar,... Aqui podeu veure unes "carneres " on la gent penjava la carn per protegir-la de les mosques.

La sala d'exposicions comença a emplenar-se amb gerres, topins, pasteres, caldrà disposar-ho tot perquè prengui forma i representi el foc dels nostres avantpassats.

Hem pogut recollir unes tauletes de foc  molt velles que després de rentar-les han quedat força bé i també reunirem les diferents màquines de fer botifarres.
Tot està preparat perquè el proper cap de setmana poguem continuar reunint més coses i les comencem a disposar de forma més o menys original. Quines cabòries les de l'aiguardent....cabòries amb molta il·lusió!!!!!!!