JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dimecres, 19 de gener del 2011

REDOTETS


Els redotets és una de les pastes més bones que hi ha. Des que tenim memòria, a Prat gairebé tot ho celebrem fent redotets. Quan entres a casa i sents l'olor dels redots sembla que una mica es torna a quan erem petits. Per l'aiguardent i per Sant Antoni es fan redotets com tota la vida. Per si algu no se'n recorda posem la recepta a veures si les que no som gaire cuineres ens animem!
Ingredients: 4 ous, una tassa d'aiguardent, una tassa de llet, una tasseta d'oli, quatre tasses de sucre, dos gracioses de paperet i la farina que calgui.


Un redotet recien fet i un gotet d'aiguardent és millor que cap altra cosa del món. Sense conservats ni colorants i s'aguanten tous i bons. Una autèntica delicia!!


L'Antònia i Pau a la cuina de ca Paleta fent redotets super contents!!!!


3 comentaris:

Aurora ha dit...

Bueno, ya tengo la masa preparada, tengo que dejarla reposar?, o puedo empezar a freir ya?

Pepi i Carme ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pepi i Carme ha dit...

La masa es mejor dejarla reposar un par de horitas pero si lo haces al instante también quedan muy buenos.
Muchísimas grácias por poner en práctica nuestras recetas.
Pepi i Carme.